Чистач за подови RЕМ SMC 1350/450

Чистач за подови RЕМ SMC 1350/450

124,999.00 ден

Чистач за подови RЕМ SMC 1350/450

Шифра за нарачка:

Опис

Чистач за подови RЕМ SMC 1350/450

Карактеристики

  • Огромниот капацитет на резервоарот за раствор во минимален надворешен простор
  • Погоден за чистење на тешко достапни места
  • Високо квалитетен усисен мотор со високи перфоврманси
  • Двонасочен систем за сушење
  • Одлична подвижност благодарение на оптимална распределба на тежина
  • Контролен панел лесен за користење
  • Прилагодлива рачка
  • Замена на четка без алат
  • Електричен кабел 15 м

Спецификација на продуктот

Чистач за подови REM Elektro Maschinen SMC 1350/450
Продуктивност при максимална брзина 1350 m² / h
Ширина на чистење 350 mm
Ширина на усисување 450 mm
Број на четки 1
Моќност на мотор за усисување 400 W
Подесување на четка горе/долу рачно
Движење на машината автоматско
Максимална брзина 0 – 3.5  km/h
Резервоар на раствор 16 l
Собирен резервоар 19 l
Напон 230V / 50Hz
Димензии 394 x 740 x 535 mm
Тежина 36 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.