Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

8,999.00 ден

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

Каталошки број: SE01 012 4413

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Опис

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

Карактеристики и предности

 • За чистење на домот и Вашиот автомобил.
 • Поради широката палета на додатоци може да ја користите за разновидна употреба за суви и влажни места.
 • Мокро-сува правосмукалка SE 33: за сестрана примена, со висока ефикасност
 • Компактна правосмукалка SE 33 за мокро и суво чистење без напор ги извршува чистењето во куќа, подрум или автомобил.
 • Со цревото за вшмукување долго 2 m и дводелната цевка за вшмукување, лесно можете да стигнете до тешко достапните агли без да морате да се движите.
 • Тешко достапните нечистотии и прашина може лесно да се отстранат од аглите или под предметите со помош на функцијата за дување. За да го направите ова, едноставно поврзете го цревото за вшмукување со отворот за излез на воздух.

 

Спецификација на продуктот

Моќност (W) 1400 W
Количина на усисен воздух l / min 3600 l / min
Максимален усисен притисок mbar 210  mbar
Капацитет на контејнерот за смет l 12 lit.
Должина на усисното црево (m) 2 met.
Јачина на бучава dB(A) 73 dB(A)
Дијаметар на црево (мм) 37 mm
Должина на приклучен кабел 4 m
Тежина kg 5,4

 

Опрема:

 • Преклопна мазнаца за флексибилно менување , суво / влажно
 • Филтер за прочистување
 • Ергоноска дводелна цевка за вшмукување

 

Положба за складирање
Положбата за складирање на уредот овозможува заштеда на простор благодарение на интегрираните фиоки за цревото за вшмукување и кабелот за напојување.
Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

Интегрирани лежишта за додатоци
Фиоките за додатоци интегрирани во куќиштето на уредот овозможуваат уредно, безбедно и јасно складирање на додатоците на самата машина.

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

Функција за дување
Секаде каде што чистењето со правосмукалка е невозможно или бесмислено, чистењето може да се направи со проток на воздух, а исто така е можно да се исчисти и внатрешноста на вшмукувачката цевка. Всисната цевка едноставно се вметнува во дупката каде што излегува воздухот од турбината на правосмукалката и на тој начин вшмукувачката цевка станува издувна цевка.

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

 

Комбинирана млазница за чистење на подот
Комбинираната млазница за чистење на подот со можност за избор на режим на лизгање обезбедува оптимална моќ на вшмукување, како за мазни подови, така и за теписи.

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

 

Додаток за фуги
Лесно заменливи со други млазници. Посебно погоден за вакумирање на нечистотија од тесни и тешко достапни места (фуги, радијатори, мебел, итн.)

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

PET филтер
Висококвалитетниот филтер направен од PET (полиетилен терефталат) материјал може да се пере и затоа може повторно да се употребува.

Правосмукалка за суво и мокро STIHL SE 33

 

Филтер вреќичка
За ефикасно филтрирање и лесно празнење на уредот од цврсти нечистотии и прашина.

Филтер кеси За ефикасно филтрирање и лесно празнење на уредот од цврсти нечистотии и прашина.

 

stihl logo

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Go to Top