Електрична косилка за трева FARM FI1000EI

///Електрична косилка за трева FARM FI1000EI

Електрична косилка за трева FARM FI1000EI

4,100.00 ден 3,890.00 ден

Електрична косилка за трева FARM by WÜRTH FI1000EI

Шифра за нарачка: 1010

Опис на производот

Електрична косилка за трева FARM by WÜRTH FI1000EI

 

Спецификација на продуктот

Електрична косилка FI1000EI
Моќ на моторот 1000 W
Мотор Асинхрон мотор
Нож 32 cm
Зафатнина на корпа за трева 35 литри
Површина на косење до 150 m2
Нивоа на висинско подесување 3 нивоа 25/40/55 cm
Тежина: kg

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.