Електрична косилка за трева FARM FI1200EI

///Електрична косилка за трева FARM FI1200EI

Електрична косилка за трева FARM FI1200EI

4,690.00 ден

Електрична косилка за трева FARM by WÜRTH FI1200EI

Шифра за нарачка: 1020

Опис на производот

Електрична косилка за трева FARM FI1200EI

 

Спецификација на продуктот

Електрична косилка FI1200EI
Моќ на моторот 1200 W
Мотор Асинхрон мотор
Нож 32 cm
Зафатнина на корпа за трева 35 литри
Површина на косење до 200 m2
Нивоа на висинско подесување 3 нивоа 25/40/55 cm
Тежина: kg

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.