Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

///Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

Опис на производот

Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

Карактеристики и предности

 • Цврсто полипропиленско куќиште отпорно на UV со засилена челична рамка со европскиот стандард
 • Нов дизајн кој овозможува тревата да се косе на работ на sидови и огради
 • Точно монтирање на кутија за трева со индикатор за полнење и лесно празнење
 • Лесно склоплива дршка со брз механизам за заклучување
 • Куќиште со вградена дршка за лесно транспортирање
 • Коло оптимизирано за подобро ладење и вентилација
 • Ергономска дршка за лесно маневрирање

Спецификација на продуктот

 • Моќност: 1.200 W
 • Вртежи без оптеретување: 3.400 rpm
 • Капацитет на кутија за трева: 30 l
 • Широчина на сечење: 33 cm
 • Препорачана површна на косење: 400 m²
 • Височина на сечење: 20 – 55 mm
 • Тежина: 10.2 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.