Моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB

///Моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB

18,990.00 ден

REM POWER Самоходна моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB.

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Самоходна моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB

Карактеристики и предности

LMEm 4602 BSB е опремен со:

  • Мотор: Briggs & Stratton 500E
  • Погон на тркала
  • Метално куќиште
  • Мануелно стартување
  • Висина на косење, 8 нивоа (25-70 mm)
  • Држач за чашки
  • Странично исфрлање на трева без корпа
  • Прибирање на трева во корпа
  • Рачка за пренос

Спецификација на продуктот

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BSB
Тип на гориво (бензин 95)
Моќ на моторот 1,8 KW
Мотор Briggs & Stratton 500E
Големина на корпа во (литри) 60
Ниво на косење 8 од 25 до 70 (mm)
Погон на тркала Да
Број на вртежи на моторот 2750 rpm
Дијаметар на косење 46 cm
Димензија на тркала (напред/назад) 178/279
Зафатнина 140 cm 3
Големина на резервоар (l) 0,8 lit
Димензија на косилката во (мм) 165 x 55 x 115
Тежина: 34 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…