Моторна коса STIHL FS 38

Моторна коса STIHL FS 38

Original price was: 12,199.00 ден.Current price is: 10,999.00 ден.

Моторна Коса STIHL FS 38

Каталошки број: 4140 200 0506

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција на продуктот 12 месеци.


Опис

Моторна коса STIHL FS 38

Лесна и едноставна за употреба 0.65kW – Моторна Коса STIHL FS 38 за косење на трева

Најлесна моторна коса STIHL FS 38 за косење на трева. Наменет за косење покрај ѕидови, дрвја и за ивици на вашиот тревник, тој е идеален за скратување на рабовите на тревата и за завршен допир на вашата градина или тревник. Доаѓа стандардно со AutoCut глава и исто така може да се вклопи и PolyCut главата за косење на поголеми тревници.

Технички податоци:

Моќност hp 0.9
Јачина kW 0.65
Зафатнина на моторот cm3 27.2
Тежина kg 1) 4.2
Ниво на звучен притисок со метална алатка dB(A) 2) 96
Ниво на звучен притисок со пластична алатка dB(A) 2) 94
Ниво на звучна моќност со метална алатка dB(A) 2) 109
Ниво на звучна моќност dB(A) 2) 108
Вибрациски вреднсти десно со пластична алатка m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти лево со пластична алатка m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти лево со метална m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти десно со метална алаткаm/s2 3) 8
Вкупна должина cm 4) 147
Дијаметар на сечење mm 380
Големина на резервоарот l 0.33
Поместување cm³ 27.2
Излезна моќност kW/bhp 0.65/0.9
Тежина kg 5) 4.1
Стандардна глава AutoCut mowing head C 5-2

Електронски модул за палење

Elektronski modul za palenje
Ова обезбедува сигурно стартување и работа без проблеми. Системот за палење е целосно заштитен од влага и нечистотија.

Рачна пумпа за гориво (Purger)

Рачна пумпа за гориво (Purger)

Оваа мала пумпа доставува гориво до карбураторот со едно притискање на копче. Ова го намалува бројот на почетните потези што се потребни по продолжените паузи при стартување.

Повеќе функциска контролна на рачката

Повеќе функциска контролна на рачката
Лесна и удобна контрола на палецот значи дека раката на операторот никогаш не ја напушта рачката.

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

  1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
  2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
  3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
  4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

  1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
  2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
  3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
  4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Go to Top